دوستان تو این تاپیک میتونن مشکلات خودشون مثل قالب سایت ، مشکلات ثبت نام یا لاگین کردن و ....رو مطرح کنن
تا سریعا برطرف شه
دوستان تو این تاپیک میتونن مشکلات خودشون مثل قالب سایت ، مشکلات ثبت نام یا لاگین کردن و ....رو مطرح کنن
تا سریعا برطرف شه
ویرایش توسط cccamhd.in : 02-12-2013 در ساعت 01:19 AM
بین خودمون بمونه
این تاپیک قفل شد | دلیل : بیخودی )(*&:68::11:
لینک مستقیم :When you think that you know me, remember that there is always something hidden
[SPOILER][/SPOILER][SPOILER]
[/SPOILER]من خودم این مشکلو دارم که بعضی از جاهای سایت تو موزیلا لود نمیشه
[SPOILER][/SPOILER]
اگه کسه دیگه دیگه ای این مشکلو داره همینجا مطرح کنه
بین خودمون بمونه
لینک مستقیم :When you think that you know me, remember that there is always something hidden
چرا عکس ها اسپویل نشدن یا من اینجوری میبینم
بین خودمون بمونه
شما این لینک عکس رو تو مرورگر بزن ببین میتونی ببینیش بعد یکبار هم با وی پی ان امتحان کن ببین عکس ها لود میشه اگر لود شد من آدرس مستقیم بدم نه نسبی با تشکر
افتخار میکنیم که تمام قالب های سایت توسط تیم مدیریت پرشین آفلاین انجام می شود.در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر آنهایی که برای راه اندازی سایت اطلاعات می خواهند
برای آپگرید ویبولیتن , جوملا , نصب قالب , نصب پلاگین و ......
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
Rank Web Site Persianoffline
تفکر کامپيوتري همين هست. کم کردن پيچيدگي و بالابردن سرعت اجرا.
persianofflineco@gmail.com
((برای واسطه شدن در خرید و فروش بین 2 کاربر با مدیریت کل سایت از طریق اطلاعاتی که در پایین مینویسم میتوانید ارتباط برقرار کنید))
با ارسال کلمه Po به شماره 30005840999948 می توانید در سامانه پیام کوتاه سایت عضو شوید.
با ارسال کلمه Address به شماره30005840999948 می توانید از آدرس جدید سایت باخبر شوید.
Id:vahid_offlinne@yahoo.com
Adress Email:persianofflineco@gmail.com
و از طریق سامانه sms سایت:
SMS : 30005840999948
داداش حمید لطفا مشکلات سایت رو رسیدگی کنید
این صفحه همیشه بالا میاد
سلام خدمت دوستان بنده یه مشکلی دارم و اونم این هست که وقتی تشکر میکنم اون صفحه دوباره لود میشه.ممنونم اگه رسیدگی کنید.