PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات و مشکلات در مورد پلیر ALTDVB StarEdition III



motosuzuki
05-20-2013, 04:27 PM
با سلام

من آخرین نسخه ALTDVB StarEdition III نصب کردم واقعاً پلیر خوبیه
ولی تنها یه مشکلی که دارم در مورد پخش شبکه های اچ دی هستش
وقتی روی شبکه های اچ دی کلیک می کنم این اخطار میده و شبکه باز نمیشه هر شبکه اچ دی باشه فرقی نمی کنه

سیگنال هم خوبه مشکلی نیست در این مورد روی پلیرهای دیگه این مشکل رو ندارم
چون این پلیر به نظر شخصی خودم خیلی سبکه کمتر هنگ می کنه به همین خاطر میخوام از همین پلیر استفاده کنم

کارت دی وی بی ام اسکای استار یو اس بی 2 است

[Only registered and activated users can see links]

DjAmir
05-20-2013, 08:11 PM
با سلام

من آخرین نسخه ALTDVB StarEdition III نصب کردم واقعاً پلیر خوبیه
ولی تنها یه مشکلی که دارم در مورد پخش شبکه های اچ دی هستش
وقتی روی شبکه های اچ دی کلیک می کنم این اخطار میده و شبکه باز نمیشه هر شبکه اچ دی باشه فرقی نمی کنه

سیگنال هم خوبه مشکلی نیست در این مورد روی پلیرهای دیگه این مشکل رو ندارم
چون این پلیر به نظر شخصی خودم خیلی سبکه کمتر هنگ می کنه به همین خاطر میخوام از همین پلیر استفاده کنم

کارت دی وی بی ام اسکای استار یو اس بی 2 است


مشکل از تنظیماته کدک هاته اونارو تغییر بده درست میشه

motosuzuki
05-20-2013, 11:50 PM
دوست عزیز میدونم مشکلش کدک هاست
من رفتم تو تنظیمات کدک هر کدکی انتخاب می کنم بازم همونطوریه
میشه یه عکس از تنظیم شده کدک تصویر بزارید تا طبق تصویر انجام بدم

DjAmir
05-21-2013, 08:15 PM
دوست عزیز میدونم مشکلش کدک هاست
من رفتم تو تنظیمات کدک هر کدکی انتخاب می کنم بازم همونطوریه
میشه یه عکس از تنظیم شده کدک تصویر بزارید تا طبق تصویر انجام بدم


hdpack نصب کن بعد کدکتو بزار روی این

motosuzuki
05-23-2013, 07:43 PM
دوست عزیز ممنون از راهنمای تون
من HD PACK نسخه 2.4 نصب کردم
الان تصویر دارم ولی وقتی برنامه آلت دی وی بی اجرا می کنم کل تصویر مانیتور بهم می خوره
من رفتم تو تنظیم کدک ولی نمی فهمیدم باید روی چه باشه
من سه تا عکس از قسمت کدک تصویر گذاشتم شما بگید روی چه باید باشه
[Only registered and activated users can see links]

عکس 2
[Only registered and activated users can see links]

عکس 3
[Only registered and activated users can see links]

بهترین حالت بهم بگید ممنون
کارتم اسکای استار یو اس بی 2 است اس یک
ممنون

DjAmir
05-23-2013, 10:18 PM
دوست عزیز ممنون از راهنمای تون
من HD PACK نسخه 2.4 نصب کردم
الان تصویر دارم ولی وقتی برنامه آلت دی وی بی اجرا می کنم کل تصویر مانیتور بهم می خوره
من رفتم تو تنظیم کدک ولی نمی فهمیدم باید روی چه باشه
من سه تا عکس از قسمت کدک تصویر گذاشتم شما بگید روی چه باید باشه



تنظیمات درسته
ولی پیشنهاد من گزینه cyberlink هست
اگه میگی تصویرت بهم میخوره به خاطر درایور کارت گرافیکت هست
اونو اپدیت کن
مشخصات سیستمتو برام بنویس

motosuzuki
05-23-2013, 10:42 PM
خیلی ممنون از شما
میشه سه تا عکس از گراف تصویر این برنامه برای من بزارید
من مطمئن هستم تنظیماتش بهم خورده
من روی پلیرهای دیگه مشکلی ندارم پروگ ،دریم تست کردم بعد از نصب برنامه HD PACK اینطوری شد
درایور کارت گرافیک بروزه
در مورد قطعات
دو تا رم یک گیگ مارک OCZ
مادربرد گیگابایت P31
سی پی یو اینتل 4600 دو هسته ای
گرافیگ ATI 1 IGI


خیلی ممنون بابت راهنمایی که کردین

DjAmir
05-23-2013, 10:47 PM
خیلی ممنون از شما
میشه سه تا عکس از گراف تصویر این برنامه برای من بزارید
من مطمئن هستم تنظیماتش بهم خورده
من روی پلیرهای دیگه مشکلی ندارم پروگ ،دریم تست کردم بعد از نصب برنامه HD PACK اینطوری شد
درایور کارت گرافیک بروزه
در مورد قطعات
دو تا رم یک گیگ مارک OCZ
مادربرد گیگابایت P31
سی پی یو اینتل 4600 دو هسته ای
گرافیگ ATI 1 IGI


خیلی ممنون بابت راهنمایی که کردین


من برنامرو نصب ندارم چون بدون مشکل با پراگ کار میکنم
تا فردا صبر کن نصب کنم
برات عکس می زارم
ولی اینو بدون تنظیمات میتونه روی سیستم های مختلف فرق کنه به خاطر قدرت سیستم ها

motosuzuki
05-24-2013, 09:32 AM
به اعتقاد من و دوستان برنامه پراگ دی وی بی چون برنامه ی سنگینی است فشاره زیادی بروی تیونر کارت میزاره
مثل برنامه دریم و آلت برنامه سبکی هستند
به همین خاطر من میخوام کارتم مشکلی براش پیش نیاد هیچ وقت

DjAmir
05-24-2013, 09:45 PM
به اعتقاد من و دوستان برنامه پراگ دی وی بی چون برنامه ی سنگینی است فشاره زیادی بروی تیونر کارت میزاره
مثل برنامه دریم و آلت برنامه سبکی هستند
به همین خاطر من میخوام کارتم مشکلی براش پیش نیاد هیچ وقت


داداش برنامرو نصب کردم ولی برنامه خیلی ضعیفی بود اصلا به درد کانال دیدن نمی خوره
پیشنهاد میکنم یه بار ویندوزتو عوض کنی بعد اخرین نسخه پراگو نصب کنی
سعی کن سون سرویس پک نصب کنی و به صورت کامل اپدیتش کنی
اینبار از کدکه k-lite استفاده کن
نتجرو اعلام کن
و نگران نباش که به کارتت فشار بیاد چون نمی اد