PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوالات و مشکلات در پلیر (DVB dream)



mehdi.zeinali
12-15-2011, 09:03 PM
وی پلاگ و وارد کردن کد برای باز کردن شبکه در dvbdrem به چه صورتیه؟؟

maktabe_eshgh
02-22-2012, 05:13 AM
سلام دوستان عزیز
اگر کسی میدونه لطف کنه و کمک بکنه

من زیاد ویندوز عوض میکنم و برام لیست کانال هام مهمه
اگر بخام لیست کانال هام رو به طوری ذخیره بکنم تا بار بعد که ویندوز عوض کردم بخام بدون سرچ و درد سر مستقیم بخام کانال هام رو مشاهده کنم باید چه نوع از فایل های dvb dream رو ذخیره کنم تا بخام در ویندوز دیگه ای اون لیست رو لود کنم؟؟

خواهشمندم کمک کنید

HamidOffline
02-22-2012, 09:54 AM
سلام دوستان عزیز
اگر کسی میدونه لطف کنه و کمک بکنه

من زیاد ویندوز عوض میکنم و برام لیست کانال هام مهمه
اگر بخام لیست کانال هام رو به طوری ذخیره بکنم تا بار بعد که ویندوز عوض کردم بخام بدون سرچ و درد سر مستقیم بخام کانال هام رو مشاهده کنم باید چه نوع از فایل های dvb dream رو ذخیره کنم تا بخام در ویندوز دیگه ای اون لیست رو لود کنم؟؟

خواهشمندم کمک کنید

سلام دوست من
یه فایل هست با نام chlist.chl که شما بعد از این که کانال ها رو سرچ و دسته بندی کردید کپی بگیرید و هربار که ویندوز عوض میکنید اونو جایگزین کنید

موفق باشید

saboor10
02-22-2012, 12:22 PM
اره عزیز همین جور که دوستمون گفت عمل کن دیگه لازم نیست از نو سرچ کنی و تمام تنظیم هات مثل قبل میشه
موفق باشی

:188820_give_rose::188820_give_rose::188820_give_r ose::188820_give_rose:

maktabe_eshgh
02-23-2012, 01:25 AM
امید وارم تو زندگیتون در نمونید
تشکر از راهنماییتون

HamidOffline
02-23-2012, 01:27 AM
امید وارم تو زندگیتون در نمونید
تشکر از راهنماییتون

بزای تشکر کردن لازم نیست پست اسپم بدید
کافیه فقط روی دکمه تشکر کلیک نمایید
یا علی

02-24-2012, 09:19 PM
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم سایت خبر آفلاین

من مشکلی ک برخوردم با کارت پروف 7301 کانال اچ دی رو باز کردم وتصویر دارمن ولی اصلا صدا ندارم ک کداک ac3 رو انگاری میخاد

من کداک نصب کردم بازم مشکلم حل نشده...در ضمن برنامه پلیر من دی وی بی درام هستش

لطفا با برنامه پروگ دی وی بی هم توضیح بدید کسی ک بلده

با تشکر از دوستان

Vahid.Offline
02-24-2012, 09:29 PM
دوست عزیز فایل آموزش زیر رو بگیر قسمت آموزش صدا از صفحه 13 به بعد موجود است.

[Only registered and activated users can see links]

02-25-2012, 10:14 AM
ممنون

دوست عزیز کداک نمیخاد واسه نصب ک باز کنه صدای اچ دی رو....؟

03-21-2012, 05:06 PM
وی پلاگ و وارد کردن کد برای باز کردن شبکه در dvbdrem به چه صورتیه؟؟




برنامه وی پلاگ رو تو پوشه پلاگین دی وی دی درام بریزید...

مثلا

C:\dvbdream\Plugins

Navabok
03-22-2012, 04:39 AM
سلم شبکهای hd رونمیدونم چه جوری بازکنم میشه نرم ازارشوبزارید.وتریقه استفادشوممممممممممممنون:yes :

03-22-2012, 10:22 AM
سلم شبکهای hd رونمیدونم چه جوری بازکنم میشه نرم ازارشوبزارید.وتریقه استفادشوممممممممممممنون:yes :

با سلام ب دوست عزیز

اول اینکه کارت شما شبکه اچ دی یا همون اس2 ساپورت میکنه یا نه؟

دوم اینکه باید سی سی کــــــــــم استفاده کنید ک اون هم محدودیت در باز کردن شبکه ها داره...اگه یک سی سی کـــــــم بخری اوکی میشه

saeid2937
06-17-2012, 07:14 PM
من کارتم اسکای استار یو اس بی اچ دی هستش میخواستم تو مسیر هاتبرد کانال های اچ دی و کانال های پولی رو باز کنم ولی انقاری برنامه خاش میخواد که بلد نیستم اگه کسی بلده به من یاد بده ؟؟

khaled007
06-18-2012, 01:22 AM
من کارتم اسکای استار یو اس بی اچ دی هستش میخواستم تو مسیر هاتبرد کانال های اچ دی و کانال های پولی رو باز کنم ولی انقاری برنامه خاش میخواد که بلد نیستم اگه کسی بلده به من یاد بده ؟؟


برای باز کردن کانال های اچ دی باید اشتراک سیسکم بگیرید که هم تو سایت میفروشن و هم بنده در فروم میفروشم

کاری هم نداره فقط یک فایل بهتون می دیم شما تو پوشه کپی میکنید و هر موقه نت شما فعال بود اکانت سیسکم شما به سرور وصل میشه و کلیه پیج گفته شده باز میشن

دوما استفاده از شیرینگ سیسکم نیاز به اینترنت هست و تا جاییییی می دونم شیرینگ اینقدر از حجم نت شما استفاده نمیکنه

در کل کاری داشتی میتونی همین بگی من و مدیران جواب می دیدم

Steel
07-03-2012, 07:50 PM
با سلام
میخواستم درخواست کنم اگه میشه آموزش راه اندازی Remote Control کارت دی وی بی TBS Qbox 6922 رو تو سایت بذارید.بنده هر کاری کردم نتونستم تو پلیر DVB DREAM راه اندازیش کنم.دوستم هم کارت TBS Qbox 5922 USB داره و میگه Remote Control ش تو برنامه ی دی وی بی دریم به خوبی کار میکنه! با تشکر

Steel
07-07-2012, 11:32 PM
یکی نیست که جواب ما رو بده؟:wacsmiley:

HamidOffline
07-08-2012, 12:51 AM
شاید به دردت بخوره
[Only registered and activated users can see links]

Steel
07-08-2012, 10:01 PM
حمید جان وقتی گزینه ی Install رو میزنم این اررور رو میده :
[Only registered and activated users can see links]

حالا باید چکار کنم؟:2:

HamidOffline
07-09-2012, 12:21 AM
حمید جان وقتی گزینه ی Install رو میزنم این اررور رو میده :
[Only registered and activated users can see links]

حالا باید چکار کنم؟:2:

موقع نصب DVBDream شما گزینه WinLIRC رو برای ریموت انتخاب کردید ؟

N_Slayer
07-09-2012, 05:47 PM
دوستان ماهواره سمت عرب هستش > Badr 2,3 /Ku
و از LNB دو سوزنه استفاده میکنم ،

میخواستم تو تنظیم Diseqc Setting راهنماییم کنید ،

تو قسمت Add Satellite کدوم رو باید انتخاب کنم ؟

LNB Type چیه ؟ و رو کدوم گزینه باید باشه ؟

Lof-1 و Lof-2 چی هستن ؟

تو قسمت اسکن کانال ها Transpomder رو کدوم باید باشه ؟ کلی فرکانس هست !! و من باید چجوری کانال ها رو اسکن کنم ؟

به جز K-Lite Codec Pack 8.4.0 Full هیچ کدک دیگه ای نصب نیست و از ورژن 1.7a استفاده میکنم ، خیلی ممنون

N_Slayer
07-10-2012, 01:39 AM
ممنون از راهنماییتون ، خودم درستش کردم :)

HamidOffline
07-10-2012, 02:38 AM
بازم خدا رو شکر که درستش کردید

اگه بازم مشکلی داشتی میتونی به این تایپک سر بزنی

[Only registered and activated users can see links]

Steel
07-11-2012, 05:14 PM
موقع نصب DVBDream شما گزینه WinLIRC رو برای ریموت انتخاب کردید ؟

خیر-موقع نصب همون خودش که نوشته بود native رو تغییر ندادم.حتی یه بار دیگه dvb dream رو نصب کردم بازم همون ارور رو میده!

HamidOffline
07-11-2012, 05:19 PM
خیر-موقع نصب همون خودش که نوشته بود native رو تغییر ندادم.حتی یه بار دیگه dvb dream رو نصب کردم بازم همون ارور رو میده!

شما WinLIRC رو هنگام نصب انتخاب کنید

mehdi.zeinali
07-23-2012, 11:10 AM
برنامه وی پلاگ رو تو پوشه پلاگین دی وی دی درام بریزید...

مثلا

C:\dvbdream\Plugins


خسته نباشی برادر.اگه بخوام persia ca رو باز کنم چه کنم؟

BALDE
10-06-2012, 10:39 PM
((سئوالات و مشکلات در پلیر DVBDream در این تاپیک مطرح کنید))





سلام
ممنون ولی پاتش چی کجا باید پیداش کرد نصبش بیشتر توضیح بدید کرک لاضم نداره

HamidOffline
10-06-2012, 10:46 PM
جواد جان فعلا Patch این ورژن نیومده

از پچ ورژن قبلی استفاده کنید

[Only registered and activated users can see links]

BALDE
10-06-2012, 11:16 PM
مرسی ممنون داداش حمید موفق باشی لطف کن باش پیچ v2.1بزار ممنون میشم داداش :63:

cccamhd.in
10-07-2012, 04:07 AM
مرسی ممنون داداش حمید موفق باشی لطف کن باش پیچ v2.1بزار ممنون میشم داداش :63:

به این پست بروید


[Only registered and activated users can see links]

armin1313
11-07-2012, 09:07 PM
دوستان کسی میدونه شبکه ورزش تو دی وی بی دریم یا پروگ چه جوری باز میشه؟؟؟لطفا بگید

cccamhd.in
11-07-2012, 09:41 PM
دوستان کسی میدونه شبکه ورزش تو دی وی بی دریم یا پروگ چه جوری باز میشه؟؟؟لطفا بگید

شما آخرین ورژن برنامه vplug رو داخل progdvb بریزید اگر کانال مورد نظر باز شد که هیچ اگر نه این سیستم کد گزاری هک نشده است یا باید سی سی کم بخرید استفاده کنید یا اینکه کلا بیخیال شوید

HamidOffline
11-07-2012, 10:22 PM
دوستان کسی میدونه شبکه ورزش تو دی وی بی دریم یا پروگ چه جوری باز میشه؟؟؟لطفا بگید

چون این کانال به صورت hd پخش میشه دی وی بی شما باید hd رو ساپورت کنه و الا نمیتونید این شبکه رو باز کنید

saeid2937
01-27-2013, 12:46 AM
کارت منم اسکا ی استار یو اس بی اچ دی هستش منم dvbdream 2 رو نصب کردم تصویر دارم صدا ندارم کمکم کنین ممنون میشم

saeid2937
01-27-2013, 12:48 AM
سلام دوستان من نصب کردم کانال های اچ دی تصویر دارم ولی صدا ندارم میشه واسم اینجا آپولود کنین

cccamhd.in
01-27-2013, 04:07 PM
سلام دوستان من نصب کردم کانال های اچ دی تصویر دارم ولی صدا ندارم میشه واسم اینجا آپولود کنین

سلام
شما در قسمت رندرهای صدا رندر دیگری را انتخاب و تست نمایید احتمالا حل میشه.

saeid2937
01-28-2013, 03:14 AM
سلام
شما در قسمت رندرهای صدا رندر دیگری را انتخاب و تست نمایید احتمالا حل میشه.

دمت گرم اینی که گفتی کجاست اموززشو داری بذاری اینجا ....

cccamhd.in
01-28-2013, 03:26 AM
دمت گرم اینی که گفتی کجاست اموززشو داری بذاری اینجا ....

سعید جان من با dvb dream کار نمیکنم ولی فکر کنم تو قسمت تنظیمات باشه که از چه کدکی استفاده کنه برنامه برای پخش تمامی پلیرها دارن این گزینه رو و یا اینکه تصاویر چگونه رندر شوند اگر نتونستی باید بگردم برات پیدا کنم خودت هم یک سری به تنظیمات بنداز

saeid2937
01-28-2013, 03:31 AM
سعید جان من با dvb dream کار نمیکنم ولی فکر کنم تو قسمت تنظیمات باشه که از چه کدکی استفاده کنه برنامه برای پخش تمامی پلیرها دارن این گزینه رو و یا اینکه تصاویر چگونه رندر شوند اگر نتونستی باید بگردم برات پیدا کنم خودت هم یک سری به تنظیمات بنداز

اقا دمت گرم راستی من قبلا یک نرم افزاری داشتم نصب میکردم همه ی کانال های اچ دی صداش میومد از بدبختی هاردم پاک شد الانم هر چی نرم افزار نصب میکنم از اینترنت میگیرم درست نمیشه که نمیشه ... بدبختی اینجاست که اسم نرم افزارم هم یادم نیست

cccamhd.in
01-28-2013, 03:38 AM
اقا دمت گرم راستی من قبلا یک نرم افزاری داشتم نصب میکردم همه ی کانال های اچ دی صداش میومد از بدبختی هاردم پاک شد الانم هر چی نرم افزار نصب میکنم از اینترنت میگیرم درست نمیشه که نمیشه ... بدبختی اینجاست که اسم نرم افزارم هم یادم نیست

اون نرم افزاری که شما میگید به احتمال زیاد کدک های تصویری هستش که به برنامه dvb ream اضافه میشه تو انجمن سرچ کنید فکر کنم بتونید پیدا کنید

BALDE
02-13-2013, 10:48 PM
سلام دوستان دستگام اسکای استار2 وقطی دیویبی درام اجرا کنم وخاموش کنم دوباره روشن کنم با خطا مواجه میشم باید سیستم خاموش روشن کنم تا دباره کار کنه دلیلش کسی میدونه ممنون میشم

DjAmir
02-13-2013, 11:54 PM
مطمعننا برنامه به صورت کامل بسته نمی شه
بعد از بستن برنامه تسک منیجر رو اجرا کن از گزینه دوم پراسس تو لیست برنامه های درحال اجرا دنبال دی وی بی دریم بگرد بعد ببندش

BALDE
02-14-2013, 10:28 AM
ممنون ولی فکر نکنم چون اگه سیستم رو ریستار کنم باز دیویبی دریم خوب کار نمیکنه الی باید کامل خاموشش کنم اگه باید بسته بشه با ریستار که باید بسته بشن

mokhatabkhas
11-12-2013, 01:53 AM
دوستان چطور باید از acmad استفاده کنم؟؟