PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوالات و مشکلات برنامه progdvb



12-19-2011, 02:58 PM
آقا من پروف 8000 دارم ولی تا حالا هر کاری کردم نتونستم به جز lnb 1 بیشتر از سوییچم استفاده کنم. همه مدلی prog نصب کردم . خواهشن کمکی کنید. پروگ فایل bda داره یا نه.

azaditafakor
12-19-2011, 04:44 PM
ورژن سوییچ مهمه ، در ضمن ممکنه سوخته باشه .

12-20-2011, 10:35 AM
مطمئنا نسوخته چون رو ریسیور جواب میده. perum hd ولی ورژن نداره. پیشنهاد شما چه سوییچیه.

asus
03-24-2012, 09:48 PM
سلام یکی از مشکلات بنده با این برنامه این است
وقتی شبکه های فرکانس 11881 بدر (نمایش بازار و شما و.... ) ضبط می کنم و فایلهای ضبط شده رو اجرا می کنم
تصویر فایل ضبط شده می یاد ولی صدا ش نمییاد
فرمت صدا شبکه ها acc هست
چند ماه هرکار کردم درست نشده
ایا برنامه وجود داره این مشکل رو درست کنه
با برنامه های دیگر dvb هم همین مشکل رو دارم

DjAmir
03-25-2012, 11:17 AM
سلام یکی از مشکلات بنده با این برنامه این است
وقتی شبکه های فرکانس 11881 بدر (نمایش بازار و شما و.... ) ضبط می کنم و فایلهای ضبط شده رو اجرا می کنم
تصویر فایل ضبط شده می یاد ولی صدا ش نمییاد
فرمت صدا شبکه ها acc هست
چند ماه هرکار کردم درست نشده
ایا برنامه وجود داره این مشکل رو درست کنه
با برنامه های دیگر dvb هم همین مشکل رو دارم
دوست عزیز شما یه عکس از تنظیماته رکورد و تنظیمات کدک صدات برام بزار ببینم چطور تنظیم کردی تا مشکلت رو حل کنم
و اینکه از چه ویندوزی استفاده میکنی

hasanalexpasgah
03-25-2012, 08:50 PM
منم همین مشکلو دارم کارت دی وی بیم skystar hd2 هست و هم تو ویندوز 7 و اکس پی همین مشکل وجود داره
وقتی شبکه های فرکانس 11881 ضبط مکنم صداش ضبط نمی شه همه تنظیاتشم درست کاری کردم ولی فرقی نکرد بنظرم مشکل از فرمت acc باشه

03-28-2012, 05:53 PM
دوستان من ب خاطر علاقه ای ک ب پروگ دارم نصبش کردم ب ی مشکل برخوردم و اون اینه ک صدا بعد چند ثانیه از پخش شدن شبکه قطع میشه و بعدشم تصویر هم کند میشه

کداکی هست ک بتونه راحت سازگار بشه با این برنامه

من قبلا نصب داشتم پروگ این مشکل نداشت نمیدونم چ کداکی نصب کرده بودم ک راحت کار میکرد پروگ 6.61 نصب کردم ورژن جدیداش خوب سرچ نمیکنهد
ر ضمن کداک جدید ک حمیدجان محبت کرد هم دانلود کردم نصبیدم بازم نشد....

لطفا کداک سازگار با برنامه و تنظیم دقیق این کداک در برنامه پروگ محبت کنید بگید

با تشکر

sapless
03-28-2012, 05:58 PM
دوستان من ب خاطر علاقه ای ک ب پروگ دارم نصبش کردم ب ی مشکل برخوردم و اون اینه ک صدا بعد چند ثانیه از پخش شدن شبکه قطع میشه و بعدشم تصویر هم کند میشه

کداکی هست ک بتونه راحت سازگار بشه با این برنامه

من قبلا نصب داشتم پروگ این مشکل نداشت نمیدونم چ کداکی نصب کرده بودم ک راحت کار میکرد پروگ 6.61 نصب کردم ورژن جدیداش خوب سرچ نمیکنهد
ر ضمن کداک جدید ک حمیدجان محبت کرد هم دانلود کردم نصبیدم بازم نشد....

لطفا کداک سازگار با برنامه و تنظیم دقیق این کداک در برنامه پروگ محبت کنید بگید

با تشکر



از کدک cyberlink استفاده کنید

sapless
03-28-2012, 06:04 PM
استفاده کردم ولی افاقه نکرده انگاری

میتونی بیای یاهو
فارسی بست میلاد
یاهو مسنجرم مشکل پیدا کرده متاسفانه...ورژن پراک دی وی بی رو عوض کن یا یه بار ریموش کن و دوباره نضبش کن البته قبلش با یه نرم افزاری ریجستری رو تمیز کن مطمئنا مشکلت جل میشه

zed_filter2000
03-28-2012, 06:04 PM
سلام پروگ دی وی بی من شماره سریال میخواد از کجا دانلود کنم؟

sapless
03-28-2012, 06:05 PM
سلام پروگ دی وی بی من شماره سریال میخواد از کجا دانلود کنم؟
شماره سربالش رو کسی نداره شما باید از trial reset استفاده کنید

zed_filter2000
03-29-2012, 12:01 PM
سلام خسته نباشید او از سایت خوبتان تشکر میکنم اگه امکان داره روش کانال یابی با پروگ دی وی بی رو برام توضیح بدید اگه میشه باشرح عکس مرحله به مرحله من هرکاری میکنم اسکن سرچ کار نمیکنه فکر میکنم جاییش از نصبشو اشتبایی رفتم ممنون

HamidOffline
03-29-2012, 01:05 PM
سلام خسته نباشید او از سایت خوبتان تشکر میکنم اگه امکان داره روش کانال یابی با پروگ دی وی بی رو برام توضیح بدید اگه میشه باشرح عکس مرحله به مرحله من هرکاری میکنم اسکن سرچ کار نمیکنه فکر میکنم جاییش از نصبشو اشتبایی رفتم ممنون

[Only registered and activated users can see links]

zed_filter2000
03-29-2012, 02:38 PM
کانال سرچ رو میاره ولی اجرا نمیکنه وبقیه گزینه هاش نمیاد

zed_filter2000
03-29-2012, 02:40 PM
ببخشید نرم افزار جانبی دیگه ای هم داره؟

03-29-2012, 02:59 PM
ببخشید نرم افزار جانبی دیگه ای هم داره؟


[Only registered and activated users can see links]

zed_filter2000
03-29-2012, 06:13 PM
سلام ویندوز هم عوض کردم بازم نشد

alexses
03-29-2012, 07:02 PM
سلام بهت پیشنهاد می کنم یکی از پکهای زیر رو دان کنی تا مشکلت حل شه

از اینجا ([Only registered and activated users can see links])

اگه کارت گرگرافیکت چیپnvidia هستش این گرافی که اینجا گذاشتم به کارت میاد
لینک دانلود ([Only registered and activated users can see links])
گراف dscaler هم گراف فوق العاده ای هستش من قبلا رو این پلیر ازش استفاده می کردم

در صورت داشتن پسورد: alexses

thebest
04-12-2012, 01:07 PM
دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه و حل این مشکل دارند قرار بدهند.

thebest
04-12-2012, 01:08 PM
دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه و حل این مشکل داره قرار بدهد.

DjAmir
04-12-2012, 06:01 PM
والا تا اونجا من خبر دارم پراگ با زبان فارسی مشکلی نداره و حتی توی زبان هاش از زبان فارسی پشتیبانی میکنه
بیشتر توضیح بدبد تا راهنماییتون کنیم

thebest
04-12-2012, 09:24 PM
با سلام
دوست عزیز منظور من اینه که وقتی روی مثلا شبکه 3 روی ماهواره بدر می رویم که تلتکست را ببینیم حروف فارسی در هم ریخته و ناخوانا است ولی روی شبکه های با تله تکست انگلیسی مشکلی نداره و قابل خواندن است.

ali_kissme
04-12-2012, 09:30 PM
با سلام
دوست عزیز منظور من اینه که وقتی روی مثلا شبکه 3 روی ماهواره بدر می رویم که تلتکست را ببینیم حروف فارسی در هم ریخته و ناخوانا است ولی روی شبکه های با تله تکست انگلیسی مشکلی نداره و قابل خواندن است.



اگه ویندوزت ویندوز هفت هست مشکل از اونه که باید فارسی رو فعال کنی

thebest
04-12-2012, 10:01 PM
فارسی هم فعاله و ویندوز سون 64 بیتی است

thebest
04-15-2012, 11:40 AM
من قبلا این مشکل را داشتم ولی با جایگزینی یک فونت این مشکل حل شد حالا دیگه یادم نیست فونته چی بود

siavashdvb
04-15-2012, 06:13 PM
برای این کار ابتدا برنامه فوق العاده 4.5 DVBViewer را نصب کنید

([Only registered and activated users can see links])لینک دانلود برنامه ی 4.5 DVBViewer ([Only registered and activated users can see links])

([Only registered and activated users can see links])برای تنظیمات برنامه میتوانید طبق این لینک ([Only registered and activated users can see links]) عمل کنیدحالا برای اجرای پلاگین مورد نظر باید برنامه SOFTCSA را دانلود کنید و محتویات داخل آن را در داخل فولدر اصلی برنامه کپی کنید

لینک دانلود برنامه SOFTCSA ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
برای نمایش تلتکست باید پلاگین Golden-teletext 1.41 را دانلود کرده و محتویات آن را داخل پوشه MDPlugins واقع در پوشه برنامه قرار دهید

لینک دانلود پلاگین Golden teletext 1.41 ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]



[Only registered and activated users can see links]

taban341
04-17-2012, 03:22 PM
سلام دوستان
بنده کارت 2.8 دارم تو ویندوز سون با DVB Dream مشکلی ندارم ولی برنامه Prog DVB کارت رو نمیشناسه آخرین درایور هم گرفتم و آپ دیت کردم بازم نشد ...
ورژن برنامه 6.73
مشکل از کجاس ممنون میشم کمک کنین ....

DjAmir
04-17-2012, 03:59 PM
سلام دوستان
بنده کارت 2.8 دارم تو ویندوز سون با DVB Dream مشکلی ندارم ولی برنامه Prog DVB کارت رو نمیشناسه آخرین درایور هم گرفتم و آپ دیت کردم بازم نشد ...
ورژن برنامه 6.73
مشکل از کجاس ممنون میشم کمک کنین ....
پراگ دی وی بی 32 بیتی نصب کن
مشکل حل میشه

thebest
04-18-2012, 04:38 PM
تشکر بابت راهنماییت.

thebest
04-18-2012, 05:08 PM
با سلام خدمت اساتید گرامی
من هر بار که prog dvb را اجرا می کنم باید چیزی حدود 15 ثانیه صبر کنم تا لود بشه و بیاد بالا می خواستم بدونم ایا برنامه سنگینه و کلا دیر بالا میاد یا این که توی سیستم من مشکل داره. من اخرین ورژن این برنامه را از سایت خودش گرفتم و نصب کردم باز هم همون طوریه.من نسخه 64 بیت را نصب کردم باز هم فرقی نکرد و ویندوزم سون 64 بیتی هست و همین دیروز ویندوز را عوض کردم خیالم از بابت سالم بودن ویندوز راحته.
ram :4 gig/ cpu:cor-i3 540/ vga :1 gig geforce/

arsham1990
04-18-2012, 06:51 PM
سلام داداش.اگه بخوام یه فرکانسی رو بصورت دستی تو پروگ بدم که اصلا توی لیست ترانسپوردرنباشه چطوری بایدبدم

siavashdvb
04-18-2012, 07:21 PM
با سلام خدمت اساتید گرامی
من هر بار که prog dvb را اجرا می کنم باید چیزی حدود 15 ثانیه صبر کنم تا لود بشه و بیاد بالا می خواستم بدونم ایا برنامه سنگینه و کلا دیر بالا میاد یا این که توی سیستم من مشکل داره. من اخرین ورژن این برنامه را از سایت خودش گرفتم و نصب کردم باز هم همون طوریه.من نسخه 64 بیت را نصب کردم باز هم فرقی نکرد و ویندوزم سون 64 بیتی هست و همین دیروز ویندوز را عوض کردم خیالم از بابت سالم بودن ویندوز راحته.
Ram :4 gig/ cpu:cor-i3 540/ vga :1 gig geforce/

شاید برنامه های سنگینی در ram اجرا شده باشند و علتهای دیگر ولی به نظر همان میتواند سخت افزار شما باشد. اگر شما کارت dvb خود را روی یک رایانه دیگر تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید متوجه میشوید که علت چیست
در ضمن یک بار هم پروگ دی وی بی 4.75 رو نصب کنید و نتیجه رو اعلام کنید .

thebest
04-18-2012, 09:06 PM
ram سیستم همان طور که گفتم 4 گیگ هست و هنگام اجرای پروگ دی وی بی حدود 1.64 گیگ از رم اشغال بود و بقیه هم آزاد بود.کلا با پروگ دی وی بی ورژن 6 همین مشکل را دارم الان دقیقا فاصله زمانی بین اجرای نرم افزار از جانب من تا لود شدن و اجرا توسط سیستم شد 29 ثانیه. کارت های پروف -ته وی و کیوباکس 6920 را هم امتحان کردم ولی هیچ تغییری نکرد حتی بدون استفاده از کارت هم امتحان کردم ولی هیچ تغییری نکرد .سیستم را 3 ماهه که بستم و از لحاظ مشخصات سخت افزاری قویه .ولی نمی دونم چرا روی این برنامه کند عمل می کنه. من ورژن 4.75 را پیدا نکردم حتی توی ارشیو خود سایت پروگ دی وی بی هم این نسخه نیست و نسخه 4.85.3 را فعلا دارم دان می کنم ببینم چی میشه.
دوستان اگه کسی با ورژن 6 این نرم افزار همین مشکل دیر اجرا شدن را داراعلام کنه.
اگه کسی ورژن 4.75 این نرم افزار را هم داره قرار بده ممنون میشم.

HamidOffline
04-18-2012, 10:59 PM
ram سیستم همان طور که گفتم 4 گیگ هست و هنگام اجرای پروگ دی وی بی حدود 1.64 گیگ از رم اشغال بود و بقیه هم آزاد بود.کلا با پروگ دی وی بی ورژن 6 همین مشکل را دارم الان دقیقا فاصله زمانی بین اجرای نرم افزار از جانب من تا لود شدن و اجرا توسط سیستم شد 29 ثانیه. کارت های پروف -ته وی و کیوباکس 6920 را هم امتحان کردم ولی هیچ تغییری نکرد حتی بدون استفاده از کارت هم امتحان کردم ولی هیچ تغییری نکرد .سیستم را 3 ماهه که بستم و از لحاظ مشخصات سخت افزاری قویه .ولی نمی دونم چرا روی این برنامه کند عمل می کنه. من ورژن 4.75 را پیدا نکردم حتی توی ارشیو خود سایت پروگ دی وی بی هم این نسخه نیست و نسخه 4.85.3 را فعلا دارم دان می کنم ببینم چی میشه.
دوستان اگه کسی با ورژن 6 این نرم افزار همین مشکل دیر اجرا شدن را داراعلام کنه.
اگه کسی ورژن 4.75 این نرم افزار را هم داره قرار بده ممنون میشم.

سلام داداش
منم همین مشکل رو دارم ولی از نسخه 4.85.3 استفاده میکنم دیگه این مشکل رو ندارم

HamidOffline
04-18-2012, 11:00 PM
سلام داداش.اگه بخوام یه فرکانسی رو بصورت دستی تو پروگ بدم که اصلا توی لیست ترانسپوردرنباشه چطوری بایدبدم

از قسمت Manual Scan میشه بصورت دستی اسکن کرد

thebest
04-19-2012, 05:45 PM
ورژن 4 prog dvb را نصب کردم مشکلم حل شد حالا دیگه خیلی سریع لود میشه. و یه نکته ای هم که فهمیدم این بود که در نسخه 6 این برنامه چون زمانی که نرم افزار می خواهد اجرا بشه به صورت خودکار ارتباط با اینترنت را چک می کنه تا اگه ورژن جدید تر برنامه اومده هشدار بده که نسخه جدید را دان کن این پروسه یه زمانی را می گیره و این باعث دیر لود شدن نرم افزار میشه .در نسخه 6 اگر کلا ارتباط با اینترنت هنگام لود نرم افزار قطع باشه در نتیجه نرم افزار سریع اجرا میشه.
ولی متاسفانه گزینه ای برای غیر فعال کردن چک کردن سایت برای دریافت نسخه جدید داخل خود نرم افزار نیست و دوستانی که می خواهند از نسخه 6 این نرم افزار استفاده کنند و مشکل دیر لود شدن نرم افزار را دارند برنامه را در فایروال قرار دهند مشکلشون حل خواهد شد.

alexses
05-26-2012, 02:50 AM
دوستان عزیز
لطفا تمامی سئوالات و مشکلاتتون در باره پلیر محبوب progdvb رو در این تاپیک مطرح کنید

daniljon
05-26-2012, 05:46 PM
من هر کاری میکنم با پراگ دی وی بی نمی تونم کانالهال اچ دی رو تماشا کنم تو برنامه دی وی بی دریم کانالها اچ دی رو باز میکنه لطفا راهنمایی کنید

sapless
05-26-2012, 06:07 PM
من هر کاری میکنم با پراگ دی وی بی نمی تونم کانالهال اچ دی رو تماشا کنم تو برنامه دی وی بی دریم کانالها اچ دی رو باز میکنه لطفا راهنمایی کنید

از کدک HD pack استفاده کن مشکلت حل میشه

daniljon
05-27-2012, 12:33 AM
از کدک HD pack استفاده کن مشکلت حل میشه

HD pack2.3رو نصب کردم ولی هنوز باز نمکنه

alexses
05-27-2012, 02:02 AM
HD pack2.3رو نصب کردم ولی هنوز باز نمکنه
شما برای تماشای این شبکه ها در پلیر پراگ باید از ورژن حرفه ای profisional استفاده کنی در ورژنهای استاندارد این قابلیت وجود نداره
و فقط نصب کردن کدک مهم نیست باید هنگام نصب پلیر تو تنظیمات گراف و کدک اون کدک های مورد نیاز رو تنتخاب کنی

majid2808
07-07-2012, 11:04 AM
سلام دوستان
من با prog dvb مشکل دارم .... میشه بگین تو قسمت device list کدوم گزینه فعال باشه؟؟؟
کارت skystar usb2
progdvb 6.48.03
win 7 64

HamidOffline
07-07-2012, 11:22 AM
سلام دوستان
من با prog dvb مشکل دارم .... میشه بگین تو قسمت device list کدوم گزینه فعال باشه؟؟؟
کارت skystar usb2
progdvb 6.48.03
win 7 64

درود:
مجید جان بهتره همون موقع نصب نام کارتتون رو از منو کشویی که در اختیارتون گذاشته انتخاب کنبد تا از تو Device List برنامه

mamaanim
07-12-2012, 03:04 AM
باسلام خدمت دوستان برنامه پراگ دی وی بی چندتافرکانس که جدیداروی هاتبرد عوض شدندمثلا11930/ا/29900رونمیاره قبلاسیمبول ریت27500بودکه مشکل نداشت اما الان تو لیست پراگ دی وی بی این فرکانس جدیدونیست دستی هم بهش دادم فایده نداره میشه کمکم کنیدچه کارکنم ممنون میشم

mamaanim
07-12-2012, 02:53 PM
باسلام خدمت دوستان برنامه پراگ دی وی بی چندتافرکانس که جدیداروی هاتبرد عوض شدندمثلا11938/ا/29900رونمیاره قبلاسیمبول ریت27500بودکه مشکل نداشت اما الان تو لیست پراگ دی وی بی این فرکانس جدیدونیست دستی هم بهش دادم فایده نداره میشه کمکم کنیدچه کارکنم ممنون میشم

SinaOFFLine
08-30-2012, 12:40 PM
با سلام خدمت دوستان گل من sky star2 tv دارم و prog dvb 6 هم نصب کردم اما وقتی برنامه رو باز میکنم و شروع به اسکن میکنه لول و کیفیت هر دو صفر هستن دیش هاتبرد رو تنظیم کردم با رسیور میاد بالا اما با این برنامه بالا نمیاد و وقتی رو یه شبکه کلیک میکنم کیفیت و قدرت هر دو صفرند
دمتون گرم اگه راه داشت کمکم کنید.در ضمن کابل هم به دی وی بی وصله.

ویرایش مدیریت کل سایت:

[Only registered and activated users can see links] 2.4 برای تاپیک ها از عنوان مناسب استفاده کنید. عنوان هایی که شامل کلماتی مثل " ضروری " فوری " کمک " باشند حذف خواهند شد.
عنوان نامناسب : تورو خدا کمک کنید ........ !
عنوان مناسب : سوال در رابطه با رنگ پروفایل

OFFLine-DL
08-30-2012, 03:03 PM
دوست من تو برنامه server4pc سیگنال داری (برای ازمایش تست کن )

RezaN0
08-30-2012, 03:40 PM
تو روحت با این عنوان تاپیکی که انتخاب کردی

ویرایش مدیریت کل سایت:

به علت بی احترامی به کاربر به شما اخطار داده شد
ناظم سایت ali_kissme

cccamhd.in
08-30-2012, 06:07 PM
با سلام خدمت دوستان گل من sky star2 tv دارم و prog dvb 6 هم نصب کردم اما وقتی برنامه رو باز میکنم و شروع به اسکن میکنه لول و کیفیت هر دو صفر هستن دیش هاتبرد رو تنظیم کردم با رسیور میاد بالا اما با این برنامه بالا نمیاد و وقتی رو یه شبکه کلیک میکنم کیفیت و قدرت هر دو صفرند
دمتون گرم اگه راه داشت کمکم کنید.در ضمن کابل هم به دی وی بی وصله.

ویرایش مدیریت کل سایت:

[Only registered and activated users can see links] 2.4 برای تاپیک ها از عنوان مناسب استفاده کنید. عنوان هایی که شامل کلماتی مثل " ضروری " فوری " کمک " باشند حذف خواهند شد.
عنوان نامناسب : تورو خدا کمک کنید ........ !
عنوان مناسب : سوال در رابطه با رنگ پروفایل

اول از همه شما تو برنامه setup4pc چک کن ببین در این برنامه هم سیگنال داری یا نه بعدش اگر یک دیش داری که مستقیم به کارت وصل باشه مشکلی نخواهی داشت زیاد اگر یک دیش داری از برنامه پراگ دی وی بی از منو کشویی بالا گزینه Seting , diseqc , NONE رو انتخاب کن و ماهواره موردنظرتو انتخاب کن اگر چندین دیش داری طبق این عکس عمل کن
لینک برنامه آموزش پراک دی وی بی

[Only registered and activated users can see links]


[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]


[Only registered and activated users can see links]


[Only registered and activated users can see links]

SinaOFFLine
08-30-2012, 08:11 PM
سلام ممنون از این که راهنمایی کردی کدوم پروگ دی وی بی رو نصب کنم بهتره؟

SinaOFFLine
08-31-2012, 03:45 PM
چرا در prog dvb با وجود کیفیت داشتن فرکانس 12111 سایروس پخش نمیشود؟


[Only registered and activated users can see links] 2.4 برای تاپیک ها از عنوان مناسب استفاده کنید. عنوان هایی که شامل کلماتی مثل " ضروری " فوری " کمک " باشند حذف خواهند شد.
عنوان نامناسب : تورو خدا کمک کنید ........ !
عنوان مناسب : سوال در رابطه با رنگ پروفایل

a.t.f
08-31-2012, 06:11 PM
چرا در prog dvb با وجود کیفیت داشتن فرکانس 12111 سایروس پخش نمیشود؟

دوست من یکبار دیگه بزن کانالیابی کنه بعد هم با استفاده از پلاگین vplug2.4.6 بازش کن^?%

SinaOFFLine
08-31-2012, 09:20 PM
سلام امیر جان
تو prog dvb پلاگین رو که میزنم خالیه یعنی هیچ گزینه ای نداره. چیکار کنم؟

SinaOFFLine
08-31-2012, 11:35 PM
من پلاگین vplug2.4.6 از سایت گرفتم حالا چیکار کنم؟

a.t.f
09-01-2012, 12:46 AM
من پلاگین vplug2.4.6 از سایت گرفتم حالا چیکار کنم؟

دوست من اول محتویات داخل پوشه vplug رو کپی کن حالا روی آیکن progdvb دکستاپ راست کلیک کن آخرین گزینه properties رو انتخاب کن .
حالا روی open file locatin کلیک کن بعد پوشه plugins رو پیدا کن و بازش کن و حالا همنونجا راست کلیک کن و peste بزن تا محتویات پوشه کپی بشه
حالا تمام پوشه ها رو ببند progdvb رو اجرا کن روی کانال مورد نظر برو از سر برگ برنامه پلاگین رو اکتیو کن حالا کانال باز میشه
امیداوارم بدرد خورده باشه ^?%

توجه: اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی امکان داره وقتی اینکارهارو انجام دادی پراگ دی وی بی درست کار نکنه و هنگ کنه در اینصورت
دوتا فایل libeay32.dll و libssl32.dll رو توی گوگل سرچ و دانلود کن و توی پوشه system32 درایو c: ویندوز کپی کن حالا درست میشه

lotus
09-01-2012, 04:52 AM
دوست من اول محتویات داخل پوشه vplug رو کپی کن حالا روی آیکن progdvb دکستاپ راست کلیک کن آخرین گزینه properties رو انتخاب کن .
حالا روی open file locatin کلیک کن بعد پوشه plugins رو پیدا کن و بازش کن و حالا همنونجا راست کلیک کن و peste بزن تا محتویات پوشه کپی بشه
حالا تمام پوشه ها رو ببند progdvb رو اجرا کن روی کانال مورد نظر برو از سر برگ برنامه پلاگین رو اکتیو کن حالا کانال باز میشه
امیداوارم بدرد خورده باشه ^?%

توجه: اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی امکان داره وقتی اینکارهارو انجام دادی پراگ دی وی بی درست کار نکنه و هنگ کنه در اینصورت
دوتا فایل libeay32.dll و libssl32.dll رو توی گوگل سرچ و دانلود کن و توی پوشه system32 درایو c: ویندوز کپی کن حالا درست میشه



درود
دوست گرامی اگر ممکن است این دو فایل را در سایت قرار بدین.
با سپاس

cccamhd.in
09-01-2012, 05:51 AM
درود
دوست گرامی اگر ممکن است این دو فایل را در سایت قرار بدین.
با سپاس
تو گوگل سرچکنید پیدا می کنید:

[Only registered and activated users can see links]


[Only registered and activated users can see links]


[Only registered and activated users can see links]

SinaOFFLine
09-01-2012, 11:27 AM
از همگی کاربران سایت فوق العاده پرشین افلاین به خصوص امیر و وحید عزیز ممنونم.
تشکرررررررررررر...

SinaOFFLine
09-01-2012, 11:57 AM
من این دو تا فایل رو دان کردم ولی بازم پروگ دی وی بی هنگ میکنه. من ویندوز7 دارم.

azteck
09-01-2012, 01:43 PM
سلام خسته نباشید کارت dvb من qbox 8920 s2 ولی بعضی از فرکانسهای s2 رو سیگنال نمیده ؟
راهنماییم کنید
با تشکر

SinaOFFLine
09-01-2012, 02:46 PM
من ویندوز هم عوض کردم و اون دو تا فایل هم کپی کردم ولی بازم ارور میده.
اگه میشه راهنماییم کنید.من پروگ6 دارم.

SinaOFFLine
09-01-2012, 08:32 PM
امیر جان حالا چیکار کنم بازم هنگ میکنه.
لطفا جواب بده.

a.t.f
09-01-2012, 09:23 PM
امیر جان حالا چیکار کنم بازم هنگ میکنه.
لطفا جواب بده.

دوست من شما این نسخه از پراگ دی وی بی رو دانلود کن ProgDVB6.84.1Pro بعد کارهائی که گفته شد رو انجام بده حتما مشکلت حل میشه در ضمن نرم افزار Win7codecs_v367 ( شارک ) رو نصب کن
تا دیگه به کدک هم نیاز نداشته باشی و اگر کارتت s2 ساپورت میکنه به راحتی کانالهای HD رو ببینی موفق باشی ^?%
متاسفانه من نمیتونم فایل ضمیمه کنم باید سرچ کنی.....................

a.t.f
09-01-2012, 09:33 PM
سلام خسته نباشید کارت dvb من qbox 8920 s2 ولی بعضی از فرکانسهای s2 رو سیگنال نمیده ؟
راهنماییم کنید
با تشکر

سلام من قبلا qbox 8920 داشتم متاسفانه روی فرکانسهای s2 کمی حساس بود و باید از دیش با قطر مناسب ترجیحا" 110 سانتی و خیلی دقیق تنظیم شده استفاده کنی
تا مشکلت حل بشه البته این رو از روی تجربه عرض کردم شاید راه حل تخصصی تری داشته باشه ^?%

SinaOFFLine
09-02-2012, 02:18 PM
سلام امیر جان من این پروگ دی وی بی رو که گفتی دان کردم و همه ی کارها رو انجام دادم ولی بد قلق بازم ارور داد.
وقتی برنامه رو باز میکتم میگه vhelper.mdl پیدا نشد. من حتی این فایلم دانلود کردم ولی بازو ارور داد.
اگه کسی میدونه دلیلش چیه کمکم کنه.ممنون میشم.

SinaOFFLine
09-02-2012, 02:55 PM
از مدیران گرامی سایت خواهش میکنم کمکم کنید.

a.t.f
09-02-2012, 11:21 PM
سلام امیر جان من این پروگ دی وی بی رو که گفتی دان کردم و همه ی کارها رو انجام دادم ولی بد قلق بازم ارور داد.
وقتی برنامه رو باز میکتم میگه vhelper.mdl پیدا نشد. من حتی این فایلم دانلود کردم ولی بازو ارور داد.
اگه کسی میدونه دلیلش چیه کمکم کنه.ممنون میشم.

سلام دوست من : اول مطمئن شو هر دو فایل dll رو درست توی پوشه سسیستم 32 ویندوز درایو c کپی کردی حالا به پوشهplugins برو تمام فایلها رو
پاک کن حالا دوباره محتویات پوشه vplug رو همونجا کپی کن ببین چی میشه والسلام^?%

SinaOFFLine
09-04-2012, 12:06 PM
مرسی ممنون از کمکت

razagh
01-19-2013, 02:31 AM
شما برای تماشای این شبکه ها در پلیر پراگ باید از ورژن حرفه ای profisional استفاده کنی در ورژنهای استاندارد این قابلیت وجود نداره
و فقط نصب کردن کدک مهم نیست باید هنگام نصب پلیر تو تنظیمات گراف و کدک اون کدک های مورد نیاز رو تنتخاب کنی

میشه بگید چطور این کارو انجام بدم؟؟
بعد این رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ HD pack2.3

DjAmir
01-19-2013, 11:24 PM
میشه بگید چطور این کارو انجام بدم؟؟
بعد این رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ HD pack2.3
همین hdpack رو تو گوگل بنویس اگه پیدا نکردی بیا بهت لیکشو بدم

alma
01-20-2013, 03:00 AM
اگه اسم کارتمون تو لیست پروگ دی وی بی نبود چی ؟

alexses
01-20-2013, 05:00 PM
اگه اسم کارتمون تو لیست پروگ دی وی بی نبود چی ؟
سلام اسم گارتتون
ین پلیر تقریبا اکثر کارتهای موجود در بازار رو ساپورت می کنه

alma
01-20-2013, 09:13 PM
اسم کارتم اینه VisionDTV -Sat-CI VP1030A CI

DjAmir
01-21-2013, 12:28 AM
اسم کارتم اینه VisionDTV -Sat-CI VP1030A CI
bda نصب کن

alma
01-21-2013, 03:51 AM
میشه بیشتر توضیح بدی

DjAmir
01-21-2013, 08:44 PM
میشه بیشتر توضیح بدی
موقع نصب پراگ دی وی بی توی لیست کارتها اولین گزینه bda هست با اون نصب کن

f-a-r-s4
01-23-2013, 03:18 PM
دوستان چرا پروگ دی وی بی سویچر 8 به 1 رو قبول نمی کنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DjAmir
01-23-2013, 11:17 PM
دوستان چرا پروگ دی وی بی سویچر 8 به 1 رو قبول نمی کنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از چه وزژنی استفاده می کنی
یه عکس از پیغام بزار

alma
01-24-2013, 05:48 AM
موقع نصب پراگ دی وی بی توی لیست کارتها اولین گزینه bda هست با اون نصب کن

باز هم نشد البته من 2 تا کارت دارم

DjAmir
01-24-2013, 12:17 PM
باز هم نشد البته من 2 تا کارت دارم
این ای دی رو ادد کن
dj.amir81

aliilya
02-02-2013, 08:46 PM
با سلام
ببخشید من قبلا روی ویندوز 7 هیچ مشکلی با برنامه های پخش کارتم نداشتم ولی الان در ویندوز8 پروگ dvb وقتی میره واسه سرچ کانالها کوالیتی و کیفیت داره و کانالی پیدا نمیکنه مشکل از کجاست؟رو ویندوز 8 جواب نمیده؟کارتم هم پروف 8000 هست

cccamhd.in
02-02-2013, 09:31 PM
با سلام
ببخشید من قبلا روی ویندوز 7 هیچ مشکلی با برنامه های پخش کارتم نداشتم ولی الان در ویندوز8 پروگ dvb وقتی میره واسه سرچ کانالها کوالیتی و کیفیت داره و کانالی پیدا نمیکنه مشکل از کجاست؟رو ویندوز 8 جواب نمیده؟کارتم هم پروف 8000 هست

مشکل از درایور کارت دی وی بی هستش باید منتظر باشید تا درایور ویندوز 8 بیاد برای کارت

jabari
04-15-2013, 05:22 PM
سلام من موقتی progdvb روباز می کنم سیگنال ندارم اما وقتی یه پلیر دیگه مثل dvbvievwer رو باز میگنم توی progdvb سیگنال میاد و میتونم شبکه ها رو ببینم.
درضمن من از سویچر استفاده میکنم و دو جهت رو باهم دارم اما :Settings >>DiSEqC رو نمیتونم پیدا کنم برای تنظیم

کلید ترکیبی ctrl + d هم که میزنم چیزی نمیاد!

توقسمت tv sources هم هردو جهت رو اضافه کردم (عکس ها رو پیوست کردم)

از progdvb v6.86.1 استفاده میکنم.

DjAmir
04-15-2013, 08:01 PM
سلام من موقتی progdvb روباز می کنم سیگنال ندارم اما وقتی یه پلیر دیگه مثل dvbvievwer رو باز میگنم توی progdvb سیگنال میاد و میتونم شبکه ها رو ببینم.
درضمن من از سویچر استفاده میکنم و دو جهت رو باهم دارم اما :Settings >>DiSEqC رو نمیتونم پیدا کنم برای تنظیم

کلید ترکیبی ctrl + d هم که میزنم چیزی نمیاد!

توقسمت tv sources هم هردو جهت رو اضافه کردم (عکس ها رو پیوست کردم)

از progdvb v6.86.1 استفاده میکنم.
بدون سویتچ هم چک کردی
چک کن نتیجرو اعلام کن

jabari
04-15-2013, 09:34 PM
چک کردم اما باز هم سیگنال نداره.
حتی تو برنامه ی Server4PC هم فرکانس ندارم!!
کارتم:skystar2 v2.8

cccamhd.in
04-15-2013, 10:05 PM
چک کردم اما باز هم سیگنال نداره.
حتی تو برنامه ی Server4PC هم فرکانس ندارم!!
کارتم:skystar2 v2.8

کلا کارت اسکای استار با سوئیچ مشکل داره شما قبل از اینکه می خواهید progdvb رو باز کنید setup4pc را ببندید و کانکشن کارت dvb را هم یکبار disable و enable کنید بعد برنامه را اجرا کنید باید کار کنه من خودم به این روش کار میکنم بدون مشکل اگر باز مشکل داشتید مشکل از ورژن progdvb شما هستش

jabari
04-15-2013, 10:19 PM
ممنون اما بازم مشکلم حل نشد!
از کدوم ورژن استفاده کنم؟
این مشکل رو با اسکاینت هم دارم.

HamidOffline
04-15-2013, 11:12 PM
سلام من موقتی progdvb روباز می کنم سیگنال ندارم اما وقتی یه پلیر دیگه مثل dvbvievwer رو باز میگنم توی progdvb سیگنال میاد و میتونم شبکه ها رو ببینم.
درضمن من از سویچر استفاده میکنم و دو جهت رو باهم دارم اما :Settings >>DiSEqC رو نمیتونم پیدا کنم برای تنظیم

کلید ترکیبی ctrl + d هم که میزنم چیزی نمیاد!

توقسمت tv sources هم هردو جهت رو اضافه کردم (عکس ها رو پیوست کردم)

از progdvb v6.86.1 استفاده میکنم.

اینجوری که از عکس هویداست شما دی وی بی رو به درستی در برنامه پراگ دی وی بی انتخاب نکرده اید
پیشنهاد بنده اینه که یک بار برنامه رو به طور کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید و درایو رو در هنگام نصب اسکای استار2 انتخاب کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه

jabari
04-15-2013, 11:33 PM
اینجوری که از عکس هویداست شما دی وی بی رو به درستی در برنامه پراگ دی وی بی انتخاب نکرده اید
پیشنهاد بنده اینه که یک بار برنامه رو به طور کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید و درایو رو در هنگام نصب اسکای استار2 انتخاب کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه

سلام
این کار رو چند بار انجام دادم هر بار هم skystar2 رو انتخاب کردم اما بازم مشکل دارم.:53:

alma
04-15-2013, 11:36 PM
[Only registered and activated users can see links]

alma
04-16-2013, 12:41 AM
دوست عزیز مثل اینکه یاهو قطع شد واسه شما اما همون طور که گفتم شما دیشت تنظیم نیست شک ندارم

jabari
04-16-2013, 12:57 AM
فکر نکنم مشکل از دیش باشه چون وقتی یک بار DVBViewer TE2 رو باز میکنم و میبندم توی progdvb سیگنالم به 70 هم میرسه و شبکه ها رو با کیفیت خوب دارم!

alma
04-16-2013, 01:29 AM
دوست عزیز شما سیگنال نداری اصلا کاری به پروگ دی وی بی نداره من از فرکانس خود کارت دیدم شما ت. stup 4pc سیگنال نداری پس ربطی به پروگ دی وی بی نداره

jabari
04-16-2013, 01:42 AM
به اسکرین شات هایی که از setup4pc + progdvb گذاشتم دقت کنید!

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

cccamhd.in
04-16-2013, 02:07 AM
به اسکرین شات هایی که از setup4pc + progdvb گذاشتم دقت کنید!

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

دوست عزیز شما کلا setup4pc رو ببند یکبار هم کانکشن dvb رو خاموش روشن کن بعد برنامه progdvb رو باز کن و ببین سیگنال داری یا نه اگر نداشتی مشکل از ورژن پراگ دی وی بی یا درایور کارت دی وی بی هستش

H_Y
06-11-2013, 04:44 PM
درود به دوستان. سرعت تعویض کانالها در پروگ بسیار کند و آهسته است وسی پی یو میکشد لطفا راهنمایی کنید. مدل کارت اسکای استار اچ دی یو اس بی.

HamidOffline
06-11-2013, 09:19 PM
درود : بهتره از برنامه DVBDream استفاده کنید

DjAmir
06-11-2013, 09:26 PM
توی تنظیمات بخش main یه گزینه داره نوشته speed of change chanel اونو بزار رو دومی یا سومی

H_Y
06-12-2013, 12:35 AM
درود بیکران. من چون از موتور بصورت یوزوال استفاده میکنم از پروگ استفاده میکنم و عالی جواب میدهد ولی با دی وی بی دریم نتوانستم. روش دوست عزیز دیجی امیر هم جواب نداد. گفتم شاید کسی با همچین مشکلی برخورد کرده وحلش کرده باشد و بتوا ند مرا کمک کند.

DjAmir
06-12-2013, 09:46 PM
ما فقیر فقرا موتور نداریم به همبن خاطر تجربه کار با موتور رو ندارم
من هم هرسوالی که درتوانم باشرو جواب میدم
ذکات علم یاد دادن علمه

farzin680
08-30-2013, 02:06 AM
سلام ، من یک کارت DVB/S2 از شرکت Tevii مدل S464 دارم.
با برنامه PROGDVB میخواستم یکسری کانالها که به DVB/S2 رفتن رو بگیرم.
چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟

ممنون.

DjAmir
08-30-2013, 01:04 PM
سلام ، من یک کارت DVB/S2 از شرکت Tevii مدل S464 دارم.
با برنامه PROGDVB میخواستم یکسری کانالها که به DVB/S2 رفتن رو بگیرم.
چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟

ممنون.

برای اینکار باید دیشت رو دقیق تنظیم کنی
بعد اسکن کنی

z728
12-29-2013, 10:58 PM
سلام می شه نحوه قرار دادن پلاگین وسیسکم رو قرار بدی نمی باید باهاش چی کار کنم ."درد تو"نحوه تشکر مردم شمال کشوره".#t%

z728
12-29-2013, 11:02 PM
تو prog dvb چطور می شه از سیسکم و پلاگین استفاده کرد؟ مرسی.

rama11
12-29-2013, 11:05 PM
سلام می شه نحوه قرار دادن پلاگین وسیسکم رو قرار بدی نمی باید باهاش چی کار کنم ."درد تو"نحوه تشکر مردم شمال کشوره".#t%

پلاگین رو در جایی که پلیر نصب هست داخل پوشه plugins کپی کنید سیسیکم رو هم از جایی که خرید میکنید بگید که برای dvb میخواهید بعد 2 تا فایل براتون میفرستن که اونها روهم مثل پلاگین کپی کنید مثل اموزش قبلی که اشاره کردم

از پروگ 32 بیت استفاده کنید