PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز درباره TeVii S464 DVB-S2 PCI



mozin_ahwaz
12-12-2010, 07:04 PM
همه چیز درباره TeVii S464 DVB-S2 PCI
[Only registered and activated users can see links]
مصرف انرژی چیپست کم مصرف

همراه با نرم افزار My Tevii

همراه با نرم افزار TeViiData جهت اینترنت ماهواره ای

ویژگی های کلیدی نرم افزار

سازمان دیده شده رادیو و سیستم DVB-S,DVB-S2 در سیستم شما

پشتیبانی سیستم اچ دی(MPEG-4 AVC/ H.264 up to 1080i)

ضبط کیفیت واقعی MPEG/TS format

قابل برنامه ریزی برای ضبط برنامه های دلخواه

پشتیبانی از DiSEqC 1.0/1.1/1.2 & USALS

تغییر زمان

راهنمای برنامه الکترونیکی(EPG)

زیرنویس ها

پشتیبانی از پلاگین

لیست های مورد علاقه

OSD در صفحه نمایش

پشتیبانی کنترل از راه دور

مشخصات سخت افزاری

ترمینال ورودی نوع اف 75 اهم

محدوده تنظیم فرکانس محدود 950 تا 2150

کنترل سویچ و ال ان بی

دارای استریم ریدر برای استفاده از آفلاین سیستم DVB-S و DVB-S2

ساپورت برنامه های SKYNET,SKYGRABBER,MANNA و غیره

ساپورت نرم افزاری بسیار عالی

[Only registered and activated users can see links]
محتویات بسته
[Only registered and activated users can see links]

قیمت این کارت حدود 100 هزار تومان است

:53:تشکر یادتون نره:53:

cont
05-17-2012, 06:08 AM
جایی بهتر از اینجا واسه مطرح کردن این سوالم پیدا نکردم

ببخشید اگه بد جا بود

من این کارت رو به تازیگی خریدم

دیش و ال ان بی هم روی Nss-6 قرار دادم .

اما از کارت سیگنالی دریافت نمیکنم .

نمیشه تصویری به من توضیح بدید

در واقع نمیدونم اینجاها چی باس وارد کنم

[Only registered and activated users can see links]


در واقع اصلا نمیدونم چرا سیگنال ندارم

کسی مشکل مشابه داشه

ممنون

cccamhd.in
05-17-2012, 01:30 PM
با این کارت کار نکردم شما واقعا دیشتون تنظیم هست یا خیر شایدم دوستان تونستن بهتون کمک کنن

assakereh
05-18-2012, 08:34 PM
اگه سیکنال ندارین چطور فهمیدین دیشتون تنظیم هست؟

cont
05-19-2012, 01:52 PM
اخه دادم به نصاب گفت نصبه

قدرت سیگنال فول بود تو دستگاه اون

اما کیفیتش صفر بود

نمیدونم اون شاید بد نصب کرده ؟

ما هم که نوبیم تو این کار

assakereh
05-20-2012, 03:41 AM
حتما برات بد نصب کرده

cont
05-22-2012, 06:44 PM
اره

مشکل نصاب بود

کلا سیستم رو بردم رو یوتل ست و اینتل ست

مشکلی ندارم

ممنون از همگی